Reparatie, restauratie, schoonmaken en smeren van klokken

Uw klok in vertrouwde handen

Is uw antieke klok toe aan reparatie? Wij maken de tijd voor al uw uurwerken.
We repareren en restaureren nagenoeg alle soorten klokken in ons atelier in Breda. Voor zowel het uurwerk als de kast, de wijzerplaat en alles wat erbij hoort verzorgen wij het onderhoud en de restauratie. Het repareren van een antieke klok en uurwerken is een vak apart. Hiervoor heeft u dan ook een echte vakman nodig die weet waar hij het over heeft. Maak nu een afspraak

Reparatie
Bij reparatie moet u denken aan schoonmaken, smeren en verbussen van het uurwerk. In de meeste gevallen kunnen wijzerplaten bijgewerkt of gerestaureerd worden.

Restauratie
Het restaureren van de kast waarin het uurwerk zich bevindt, behoort ook tot onze werkzaamheden. Hierbij moet u denken aan fineren, kleuren, politoeren en in de was zetten. Voordat we voor u aan de slag gaan, stellen we vast welke storingen en gebreken er zijn. Aan de hand hiervan, ontvangt u een inschatting van de herstelwerkzaamheden en de bijbehorende kosten. Na uw akkoord wordt het uurwerk uit elkaar gehaald en schoongemaakt. Versleten of kapotte onderdelen worden gerestaureerd of hersteld.

Resultaat
Het resultaat van de reparatie is een klok dat zichtbaar is opgeknapt en afgesteld zodat deze weer zijn authentieke uitstraling heeft teruggekregen. U zult weer jaren plezier hebben van uw klok!

WILT U UW MEUBEL(S) LATEN RESTAUREREN?

U kunt bij ons een vrijblijvende afspraak maken voor een prijsopgave.

Top