Meubelstoffeerder Rotterdam

Bent u op zoek naar een meubelstoffeerder in Rotterdam?

Wat de reden ook is dat u op zoek bent naar een meubelstoffeerder in Rotterdam, wij staan voor u klaar. Onze werkplaats is gevestigd in Breda, maar we bieden een hele handige haal- en brengservice waardoor u dus ook van onze diensten gebruik kunt maken als u in een andere regio woont. Om die reden zijn we werkzaam in zowel Noord Brabant als Noord en Zuid Holland en kunt u ons dus inhuren als meubelstoffeerder in Rotterdam. De typen meubels die we opknappen zijn erg divers. Het betreft stoffen meubels die we kunnen voorzien van een nieuwe bekleding, maar ook items van leer. Deze kunnen we zowel voor u herstellen (in veel gevallen is leer herstellen slimmer dan een nieuwe bekleding aanbrengen) of volledig opnieuw bekleden als u een andere kleur wenst.

Neem contact op

 

 

 

Meubelstoffeerder in Rotterdam voor opvullen bank

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een nieuwe bekleding van uw meubel. Maar uiteraard kunnen we de bank of fauteuil ook opvullen als deze is ingezakt. Na een aantal jaren gebruik merkt u vaak dat de bank wat lager zit, en dat deze minder steun biedt. U kunt in dat geval een nieuwe kopen, maar het is doorgaans voordeliger om hem door ons op te laten vullen. Meubels opknappen doen we met een vulling die match met de bestaande vulling, zodat hij weer net zoveel steun en comfort biedt als toen u hem kocht. Dus als u op zoek bent naar een meubelstoffeerder in Rotterdam omdat uw meubel vanbinnen moet worden voorzien van een nieuwe vulling, dan bent u bij ons aan het juiste adres. En desgewenst kunnen we het natuurlijk gelijk voorzien van een nieuwe bekleding, maar de praktijk leert dat dit niet altijd nodig is. Overigens kan een bekleding ook professioneel door ons worden gereinigd, waardoor hij in veel gevallen weer als nieuw oogt.

Neem contact op

 

Herstel van antieke meubels

U kunt ons zowel als meubelstoffeerder in Breda (of in de omliggende provincies) inhuren als voor antieke meubels opknappen. Dit wordt ook wel restaureren genoemd, en gebeurt in onze werkplaats met uiterste precisie en aandacht. Zo kunnen wij in vrijwel alle houtsoorten houtrot herstellen en houtwormen bestrijden, meubels herstellen na water- of brandschade, verkleuringen behandelen en zelfs fineren en politoeren. Uw antieke kast of ander meubel is bij ons in goede handen, en ziet er daarna weer stralend uit. Dus of u nu op zoek bent naar een goede meubelstoffeerder in Rotterdam of een werkplaats waar ze op professionele wijze uw antieke kast kunnen herstellen, bij ons bent u aan het juiste adres. En met onze handige haal- en brengservice hoeft u dus niet zelf voor vervoer te zorgen, handig als u niet in de buurt van onze werkplaats in Breda woont!

Neem contact op

Top