Meubelstoffeerder Breda

Meubelstoffeerder in Breda voor restauratie

Heeft u een oude stoel staan die u niet langer gebruikt omdat de stof kapot is? Of is de stoel zodanig ingezakt dat hij niet meer comfortabel zit? Dat is natuurlijk ontzettend zonde. In dat geval kunt u ons als meubelstoffeerder in Breda inschakelen om deze voor u op te knappen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het restaureren een (opnieuw) bekleden van diverse meubels, zoals stoelen, banken, bootkussens, etc. Wat er ook kapot is aan uw mooie stoel, de kans is groot dat wij hem weer in ere kunnen herstellen. Wij werken als meubelstoffeerder in Breda omdat we daar gevestigd zitten, maar zijn werkzaam in een veel groter gebied. U kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen als meubelstoffeerder in Rotterdam of in diverse andere steden in deze regio’s.

Neem contact op

 

 

Meubelstoffeerder in Breda met specialisatie in leer

Eén van de dingen waar wij in gespecialiseerd zijn is het bekleden met leer (zowel echt leer als kunstleer). Meubels opknappen met een leren bekleding vereist een andere techniek en andere machines dan met stof, maar bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk als meubelstoffeerder in Breda en omgeving reeds jarenlange ervaring en weten precies hoe we uw meubel met leren bekleding kunnen opknappen. U heeft daarvoor twee opties. We kunnen het bestaande leer namelijk in veel gevallen herstellen, of de gehele leren bekleding vervangen. Het herstellen van leer levert uiteraard niet hetzelfde resultaat op als een volledig nieuwe bekleding, maar vaak is het verschil al zó groot dat een nieuwe bekleding niet meer nodig is. Bovendien is het herstellen van leer uiteraard voordeliger dan een hele nieuwe bekleding.

Neem contact op

 

Meubels opknappen in de regio Breda

We staan bekend als meubelstoffeerder in Breda, maar eigenlijk kunt u bij ons terecht voor veel meer diensten met betrekking tot het opknappen van meubels. In ons atelier herstellen en verven we namelijk ook houten meubels, en zijn zelfs gespecialiseerd in het vlechten van riet. We behandelen indien nodig houtrot, waardoor uw meubel er weer jaren tegenaan kan. Indien gewenst kunnen we deze meubels opknappen en tegelijk voor u verven in de gewenste kleur. Hoekprofielen kunnen worden hersteld en u kunt er zelfs nieuwe poten onder laten plaatsen. Eigenlijk kunt u het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u doen. Als het betrekking heeft op het opknappen of stofferen van meubels dan is bij ons vrijwel alles mogelijk, en dat precies op de gewenste manier. U bepaalt zelf hoe u wilt dat het meubel er uit komt te zien en heeft wat betreft bekleding de keuze uit een enorm groot assortiment stoffen. Komt u er niet helemaal uit? Dan geven we u natuurlijk ook graag een passend advies.

Neem contact op

Top