Meubels opknappen

Meubels opknappen: Wij doen het voor u

Heeft u een oud meubel staan dat u graag zou willen opknappen? Of heeft u een antieke kast geërfd die wel een herstelbeurt kan gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een grote werkplaats in Breda waar we meubels opknappen en indien gewenst voorzien van een nieuwe bekleding. We werken dus zowel als meubelstoffeerder in Breda als als restaurateur in dezelfde regio. Overigens zijn we niet alleen werkzaam in Breda, maar bieden we deze service in een veel groter gebied aan, zoals in Rotterdam, Amsterdam en Tilburg. Onze handige haal- en brengservice maakt dat we meubels opknappen voor mensen in al deze steden en alles daar tussenin.

Neem contact op

 

Meubels opknappen met stoffen of leren bekleding

Een van de belangrijkste diensten die wij uitvoeren zijn diensten als meubelstoffeerder in Rotterdam, Breda of in aangrenzende provincies. We zijn gespecialiseerd in zowel het reinigen van bekleding als het opnieuw bekleden van allerlei soorten meubels. U kunt daarbij denken aan bankstellen, fauteuils, maar ook aan bootkussens en zelfs wandbekleding. Meubels opknappen doen we met alleen de beste apparatuur en materialen. Want of het nu gaat om een nieuwe bekleding of het restaureren van een antieke kast, meubels herstellen is een vak apart dat veel precisie, aandacht en bovenal ervaring vereist. Daarom werken bij ons alleen de beste vakmannen die met liefde deze meubels opknappen, of het nu een moderne relaxfauteuil of een antiek dressoir betreft.

Neem contact op

Uw bank of stoel laten bekleden of opvullen

Hebt u een oude bank staan die niet meer lekker zit maar vind u het zonde om hem weg te doen en een nieuwe te kopen? U heeft groot gelijk! In onze werkplaats kunnen we namelijk deze bank voor u herstellen door hem op te vullen. We hebben daarvoor diverse soorten kussenvulling op voorraad, en overleggen met u welk type u wenst. Na het opvullen van de bank zit deze weer net zo comfortabel en biedt weer net zoveel steun als toen u hem kocht. Zeker voor mensen die erg aan een bankstel gehecht zijn is dit dus een slimme optie. Wilt u ook graag een nieuwe bekleding omdat u op de oude bent uitgekeken? Dan kunt u bij ons kiezen uit een enorm groot assortiment meubelstoffen en zelfs leer. Meubels opknappen doen we alleen met de beste materialen en zeer sterke stiksels, waardoor u zeker weet dat het meubel er weer jaren tegenaan kan. En in veel gevallen is dat goedkoper dan een nieuwe bank kopen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vooral even contact met ons op, dan vertellen we u er graag alles over.

Neem contact op

Top